Mijn naam is Emeline (1983) en ik ben GZ-psycholoog, IMH-specialist en cognitief gedragstherapeut. Sinds mijn afstuderen, inmiddels alweer 15 jaar geleden, heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende werkgebieden. Zowel in het (speciaal) onderwijs, de basis GGZ als specialistische GGZ heb ik veel kinderen, ouders, adolescenten en volwassenen mogen ontmoeten en behandelen om hen verder op weg te mogen helpen op het moment dat ondersteuning en hulp noodzakelijk was.

In mijn behandelingen geloof ik dat een goede therapeutische relatie essentieel is om tot verandering te kunnen komen. Dit betekent dat vertrouwen, openheid en verbinding bij elke leeftijd een startpunt is van de behandeling. Ik hanteer een open benadering waarbij ik oordeelsvrij en nieuwsgierig ben naar de ander. Ik ben altijd op zoek naar de oorsprong van gedrag, de ontstane patronen en overtuigingen en de mogelijkheden tot ontwikkeling.

Middels opleidingen, inter- en supervisie en collegiaal overleg zoek ik verdieping en vind ik mogelijkheden om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden en houd ik mijn vakkennis actueel.

Per 1 juli 2021 ben ik mijn eigen praktijk, Psychologenpraktijk Lock, gestart. Ik werk nauw samen met, en op dezelfde locatie als, SCOPE Psychotherapie te Den Haag. Bij SCOPE werken M. Meijer, P. Wullems, M. van Etten en S. vd. Lugt. Zie ook www.scopedenhaag.nl.

“Wat zou liefde zeggen….” Philip Bosz