Wanneer u zich graag wilt aanmelden bij mijn praktijk, kunt u per mail of telefoon contact opnemen. De praktijk is op werkdagen tussen 9 en 17uur bereikbaar. Wanneer de praktijk niet in de gelegenheid is om uw telefoontje te beantwoorden, kunt u uw naam en telefoonnummer op de voicemail inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn om u te woord te staan, vragen wij u een bericht in te spreken op de praktijkvoicemail. Buiten kantooruren, kunt u eveneens de voicemail inspreken. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op.
Indien er sprake is van spoed binnen kantooruren dan wordt u verzocht contact op te nemen de eigen huisarts.

Indien er sprake is van spoed buiten kantooruren dan wordt u verzocht contact op te nemen de huisartsenpost.Psychologenpraktijk Lock

Bezuidenhoutseweg 1

2594 AB Den Haag

Tel: 06- 18841477

emeline@psychologenpraktijklock.nl 

Bereikbaarheid

De praktijk ligt op loopafstand van Den Haag Centraal Station. De praktijk is gevestigd op de 1e etage in het pand genaamd ‘de Bezuidenhoek’, op de hoek met de Oranjebuitensingel in de praktijkruimte van Scope. Vanaf CS loopt u richting de Herengracht. U passeert aan de linkerhand de SPAR en vervolgens de Rabobank. De ingang bevindt zich rechts naast de Rabobank in het pand op de hoek net voor de brug. Er is voldoende parkeergelegenheid in verschillende nabijgelegen parkeergarages. In de omgeving geldt overal betaald parkeren.